Fejlődj te is a Sanatio Lélekmentorral!

Elakadtál, jól jönne egy támogató szakember? Jó helyen jársz!

Önbizalomerősítés

Nem vagy biztos magadban? NIncs elég bátorságod kiállni és képviselni magad? A coaching és személyiségfejlesztő gyakorlatok segítségével felturbózunk téged.

Párkapcsolati problémák

Sokat veszekedtek? Úgy érzed elbeszéltek egymás mellett? Úgy érzed nem tudod eléggé kifejezni a gondolataidat? Tiszta és világos kommunikáció szükséges ahhoz, hogy egy rendszer harmonikusan működjön. Bármely részén elcsúszik a hiba az kommunikációs zavarhoz vezethet. Ha úgy érzed ilyen és ehhez hasonló problémád lehet, gyere el hozzám és találjuk meg együtt a rendszer hibáját.

Beszédtechnika fejlesztése

Ha úgy érzed magabiztosabban szeretnél beszélni Ha szeretnél lazán, nyugodtan de mégis levegő kapkodása nélkül társalogni Ha szeretnéd a non-verbális kommunikációdat fejleszteni Ha szeretnéd tudni, hogy egy online meetingen vagy egy megbeszélésen milyen ruhát, cipőt, pózt vegyél fel

Segítő beszélgetések

Tóth Dorottya Life & Business Coach-csal

Mindig is az életem fontos részének tekintettem mások segítését. Ezt bizonyítják pszichológiai, asztrológiai és life coach tanulmányaim is. Szeretném tudásommal mások életét előre vinni, belső fejlődésüket segíteni. Ha úgy érzed szükséged van egy külsős szakemberre, aki nem diagnosztizál, hanem értő segítséget nyújt és akivel együtt megkereshetitek a fejlődési lehetőségeket, keress fel bátran!

vagy hívjon minket 06-30/167-67-61

Milyen problémákban lehetek segítségedre?

Úgy érzed ezekkel dolgod van? Én segítek!

Konfliktuskezelés

Ismerd meg konfliktuskezelési módszered és tanuld meg jól használni. Tanulj meg tudatos lenni, úgy, hogy közben nem megy tönkre egy kapcsolatod sem, hiszen konfliktusok az élet minden területén adódnak. Segítek megoldani a konfliktushelyzeteket, megtanítom neked az asszertív kommunikációt, amely segítségével a saját érzéseidet felvállalva tudsz megnyilvánulni nehéz szituációban.

Meditáció

Ha vannak olyan kapcsolati, családi, párkapcsolati helyzetek, amikor két vagy több fél között elmérgesedik a viszony, vagy egy olyan problémában kell döntést hozni, amelyben képtelenek együtt. Esetleg a társak egy válás során rendeznék javaikat, a mediátor a segítségükre lehet.
A mediátor szerepe, hogy külső harmadik félként moderálja a beszélgetést időt adva mindkét félnek, ügyelve arra, hogy a tárgy mellett maradva eredményre juthassanak. A mediátor pártatlan, párterápiát, családterápiát nem végez.

Párkeresési tanácsadás

Segítek neked rálépni az útra. Ha online ismerkednél segítek megtalálni a megfelelő alkalmazást, képeket, ruhát. Továbbá segítek abban, hogy tudatosan, átgondoltan indulj el az úton tudva a vágyaidat, céljaidat, határaidat.

Özbizalomerősítés

Nem vagy biztos magadban? NIncs elég bátorságod kiállni és képviselni magad? A coaching és személyiségfejlesztő gyakorlatok segítségével felturbózunk téged.

Útkeresés, életcél keresés

Továbbtanulás előtt állsz? Felmondtál a munkahelyen? Esetleg csak úgy érzed itt az idő váltani?
A coaching módszerével együtt megtaláljuk a helyed a világban.

Krízis- és stresszkezelés

Az élet minden pillanatában ki vagyunk téve különböző mértékű stressznek. Ilyenkor szeretnénk a legnyugodtabban és átgondoltabban reagálni, hiszen a pánik bekapcsolásával hajlamosak vagyunk átgondolatlan döntéseket hozni. A coaching és meditáció segítségével tudásodat ezen a területen is fejlesztheted.

Konzultáció: telefonos egyeztetés alapján. Várjuk hívását!06-30/167-67-61

vagy

Hol talál minket?

Igényes környezetben, sorbanállás nélkül!

Konzultáció: telefonos egyeztetés alapján. Várjuk hívását!

 2900 Komárom, Árpád vezér utca 21. (Vállalkozók Háza) Tel: 

Hívjon minket! 06-30/167-67-61

Konzultáció: telefonos egyeztetés alapján. Várjuk hívását!06-30/167-67-61

"Nagyon gyorsak és segítőkészek voltak a Sanatio-nál!"

Kovács Dorottya

Mit kap, ha minket választ?

Segítőkész kiszolgálást

Nálunk tényleg Te vagy az első!

Odafigyelést

Konzultáció: telefonos egyeztetés alapján. Várjuk hívását!06-30/167-67-61

Tanácsadást

Mert itt foglalkozunk a problémáddal, megértjük és megoldást keresünk rá együtt!

Az Ön egészsége a mi küldetésünk!