Dr. Theiss Lándzsás útifű Plantago lanceolata 250 ml

Dr. Theiss Lándzsás útifű Plantago lanceolata folyékony étrend-kiegészítő 250 ml

A lándzsás útifű a felső légúti megbetegedések kiváló gyógynövénye. Használható a köhögési inger csillapítására, a letapadt nyálka oldására, a felső légúti megfázásos tünetek kezelésére. Nagy kiszerelésben, hogy egy egész kúrára elég legyen.

3320 Ft

5 készleten

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Megosztom

Share on facebook
Share on google
Share on email

Leírás

A Dr. Theiss Lándzsás útifű Plantago lanceolata folyékony étrend-kiegészítő hatóanyaga a lándzsás útifű, másnéven keskenylevelű útifű (Plantago lanceolata), amely egy egész Európában elterjedt évelő gyógynövény.

A lándzsás útifű régóta használt gyógynövénye a népi gyógyászatnak.

Hagyományosan jól használható köhögéscsillapításra, légúti hurut oldására és légúti megfázásos megbetegedésekben is. Bevonja a torok nyálkahártyáját, csökkenti a gyulladást és a köhögési ingert.

Adagolási javaslatunk:

– felnőtteknek 3-4×15 ml,

– 6-7 éves kor feletti gyermekeknek: 3-4×10 ml,

– 3 éves kor feletti gyermekeknek pedig 3-4×5 ml naponta,

melyet a mellékelt adagolókanállal,  hígítás nélkül érdemes bevenni.

A készítmény szedése kúraszerűen javasolt, ha a tünetek 1 hétnél tovább is fennállnak vagy súlyosbodnak, kérjük, keresd fel kezelőorvosodat.

A Dr. Theiss Lándzsás útifű Plantago lanceolata folyékony étrend-kiegészítő használatát 3 éves kor alatti gyermekek számára nem javasoljuk.

A készítmény használatát cukorbetegség (diabetes mellitus) fennállása esetén nem ajánljuk, a benne lévő szacharóz szirup és invertcukor szirup miatt.

A készítményt ne használd, ha allergiás (túlérzékeny) vagy a hatóanyagra (lándzsás útifű), vagy az útifűfélék (Plantaginaceae) családjába tartozó növényekre, vagy a készítmény további összetevőjére.

Összetevők: Szacharóz szirup, invertcukor (fruktóz és glükóz) szirup, víz, lándzsás útifű – kivonat (1:1) kálium-szorbáttal tartósítva.

A készítmény lándzsás útifű-kivonat tartalma: 960 mg/15 ml és 2880 mg/45 ml.

Alkoholt nem tartalmaz.

Figyelmeztetés: A készítmény kisgyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Németország

OÉTI: 14821/2014.

Folyékony étrend-kiegészítő készítmény 250 ml-es kiszerelésben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Theiss Lándzsás útifű Plantago lanceolata 250 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.