Vital Plus Active dermoaktív csepp JAL+GLY+COL

Magas felszívódású, speciális koncentrált kezelés arcbőrre. 

Hyaluronsav

Dupla molekulatömegű, külsőleg és belsőleg 6-8 órán tartó hidratáló és tápláló hatású készítmény. Visszaadja a bőr rugalmasságát és tömörségét, láthatóan csökkenti az apróbb ráncokat. 

Glykolsav

Megújítja a bőrszövetet a felhám szarurétegére hatva, gyengéden eltávolítja a felső felhám rétegeket. Símává és ragyogóvá teszi a bőrt.

Tengeri kollagén

Védi a bőrszövetet és a természetes kollagént. Az aminósavak, a fehérjék és az omega3 zsírsav együttműködésének köszönhetően rugalmasabb és tápláltabb bőrt biztosít. Filmogén, vértolulás megszüntető, és bőrnyugtató hatású.

Használat

Reggel az alapos bőrtisztítást követően vigyen fel néhány cseppet a JAL készítményből az arcra, nyakra és a dekoltázsra. Ezután használja a bőtípusának megfelelő arckrémet. Este az alapos bőrtisztítást követően vigyen fel néhány cseppet a COL készítményből az arcra, nyakra, a szemkörnyékre és a dekoltázsra. 3 naponta a COL készítmény felvitele előtt vigyen fel a bőrére néhány cseppet a GLY készítményből. Ne használja a a GLY készítményt ha bőre kuperózisos, és kerülje a szem környékén is az alkalmazását.

Figyelmeztetés

  • Ne használja a terméket, ha bőre sérült!
  • Ne használja, ha bármely összetevővel szemben érzékenysége van!
  • Gyermekektől távol tartandó!
  • Külső használatra! Ne nyelje le!
  • Ügyeljen arra, hogy a készítmény kerüljön a szemébe!
  • Amennyiben a termékkel szemben érzékenység lép fel, mossa le a készítményt langyos vízzel és azonnal függessze fel a használatát.

8940 Ft

3 készleten

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Megosztom

Leírás

VITAL PLUS ACTIVE – DERMOAKTÍV CSEPPEK

JAL TREATMENT – HIDRATÁLÁS ÉS TÁPLÁLÁS


HYALURONSAV és NÖVÉNYI ŐSSEJT ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY
Normál, vegyes illetve vízhiányos bőrre ajánlott

A HYALURONSAV az egyik alapvető összetevője a bőrnek, amely ellenálló képességet és feszességet biztosít. Az évek múlásával a HYALURONSAV koncentrációja a bőrszövetben folyamatosan csökken, ezzei olyan bőrproblémákat okozva, mint a ráncok és a bőr elernyedése. Ezért nélkülözhetetlenné válik, hogy biztosítsuk a felhámréteg számára a folyamatos táplálást és a külső hidratálást.

A VITALPLUS laboratórium kutatói megvizsgálták az elváltozás folyamatának a fázisait, és megvalósították ezt a forradalmian új. HYALURONSAV és NÖVÉNYI ŐSSEJT alapú, mélyen ható koncentrált csepp készítményt. Azáltal, hogy lelassítja a víz elpárolgását a bőrszövetből, természetes módon állítja helyre a bor hidratáltságát. A HYALURONSAVAT egy búzából nyert, növényi tápoldatban erjesztett, genetikailag nem módosított tejbaktériumok biotechnikai folyamatával állítják elő. A HYALURONSAV filmogén tulajdonságának köszönhetően tápláló és hidratáló hatása a felhám mélyebb, akár a tüskés rétegéig is eljut, mely hatás akár 6-8 órán keresztül is tart.

A HYALURONSAV a növényi őssejttel együttesen kedvezően hat az olyan természetes biokémiai folyamatokra, mint a szöveti újjáépülés, a kollagén termelés, így visszaadva a bor rugalmasságát és feszességet. Ennek következtében az apróbb ráncok csökkennek,

HASZNÁLAT: reggel és este tisztítsa meg a kezelendő bőr felületet a SAP börtisztitóval Ezután helyezzen fel néhány cseppet arcára, nyakára és a dekoltázsára, majd gyengéden lentről felfelé haladó, körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrbe, amíg teljesen felszívódik. Ezután amennyiben szükséges használhat a bőrtípusának megfelelő arckémet.

GLY TREATMENT – MEGÚJULÁS ÉS HIDRATÁLÁS


GLIKOLSAV ÉS NÖVÉNYI ŐSSEJT ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY
Zsíros, vegyes vagy érett bőrre ajánlott

30 éves kor felett a hámsejtek megújulásának folyamata fokozatosan lelassul. A felhámréteg sejtjei lassabban válnak le, ezzel a felső szaruréteg megvastagszik, A GLIKOLSAV a felhám szaru rétegében található sejtekre hat úgy, hogy gyengéden eltávolítja a felsőrétegeket, ami által a felső börréteg megújulását váltja ki. A GLIKOLSAV egy ALFA-HIDROXI-SAV, röviden az AHA. mely megtalálható olyan természetes anyagokban is, mint a nádcukor. A zsíros és aknés bőrön a GLIKOLSAV hámlasztó hatásával javítja azokat a megváltozott higiéniájú körülményeket, ahol könnyen kialakulhatnak az aknék. Eltávolítja az úgynevezett szaru dugókat, melyek elzárják a pórusokat, és normalizálja a faggyúmirigy működését.

A VITALPLUS kutatók elemezték a GLIKOLSAV különféle tulajdonságait, és létrehozták ezl a háromfunkciós koncentrált cseppet.
Az első funkciója,  hogy elősegíti a sejtek megújulását, úgy hogy a készítmény megtöri a sejtek közötti kapcsolatot a felhámrétegben, ezzel elősegítve az elhalt hámsejtek leválását, melynek eredménye egy sokkal puhább bőrfelület, kevesebb ránccal.
A második funkciója, hogy az elöregedett hámsejteket eltávolítja, így megszűnnek a felszíni sötét foltok, és a bőr egységes és szép lesz.
A harmadik funkciója, hogy a NÖVÉNYI ŐSSEJTTEL kombinálva serkenti a kollagén és az elasztin termelést, ez által   a   bőr   visszanyeri   a   vízháztartását   a   teljes kötőszövetben,   így  feszesebbé   és  egészségesebbé varázsolja a bőrt.

HASZNALAT: tisztítsa meg a bőrt SAP börtisztitóval, majd masszírozzon be néhány cseppet az arcbőrébe és a dekoltázsba. Néhány perccel a cseppek felvitele után, kenjen fel  hidratáló krémet. Az első héten csak 2-3 alkalommal használja a cseppeket (lehetőleg este). A második héttől kezdve használja a cseppeket minden este. Zsíros bör esetén a kezelést reggel is és este is alkalmazza. A Készítményt közvetlen napozás előtt vagy gyulladt bőrön ne használja!

COL TREATMENT – TÁPLÁLÁS ÉS VÉDELEM


TENGERI KOLLAGÉN ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY
Száraz, érzékeny és cuperosisos bőrre ajánlott

A kollagén egy nélkülözhetetlen fehérje, amely a kötőszövet feszesitö és támasztó funkcióját látja el. Az évek múlásával a szervezetünk által termelt kollagén mennyisége jelentősen csökken. Termelődésének lelassulása vezet a ráncos és megereszkedett bőrhöz.

A különböző kutatások és kísérletek bebizonyították, hogy a TENGERI KOLLAGÉN védelmező hatást fejti ki a természetes kollagénre. A bőrünk minden rétegében, fizikai és kémiai szinten javítja az anyagcserét, ezzel hatékonyan lelassítja a bör Öregedését. A TENGERI KOLLAGÉN egy olyan anyag, mely gazdag omega3 zsírsavakban és fehérjében, ezen felül tartalmaz hidroxiprolint, mely gondoskodik a bőr anyagcseréjéről. A TENGERI KOLLAGÉNT meleg vizű tengerek, ellenőrzött, nem védett halaiból nyerik ki. A benne található aminosavak, a fehérjék és az omega3 javitjáka felhámszövetet, ezáltal a bőr tápláltabb. feszesebb és védettebb lesz.

A VITALPLUS kutatói kielemezve a TENGERI KOLLAGÉN rendkívüli sajátosságait, kifejlesztettek egy filmogén hatással rendelkező koncentrált cseppet, mely magas kollagén és hidrolizált elasztin tartalmának köszönhetően alkalmas a bör védelmére, megnyugtatására, kipirosodásának enyhítésére. Különleges állaga szinte azonnali hatást fejt ki a felhám tüskés és szemcsés rétegeire, ezzel védelmet biztosítva a felhám számára.

HASZNÁLAT: reggel és este tisztítsa meg a kezelendő bör felületet a SAP börtisztitóval. Ezután helyezzen fel néhány cseppet arcára, nyakára és a dekoltázsára, majd gyengéden lentről felfelé haladó, körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrébe, amíg teljesen felszívódik. Ezután amennyiben szükséges használjon a bőrtípusának megfelelő arckémet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vital Plus Active dermoaktív csepp JAL+GLY+COL” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük